BASK Başkan Metin Yılmaz ” CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz…”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kısa adı BASK olan Bağımsız Sağlık Sen Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zamanda Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı olan YILMAZ “Chp lideri Kemal KILIÇDAROĞLU’NA yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. 

YILMAZ Açıklamasına Şöyle Devam Etti ;

Ülkemizin geçirdiği şu zor günlerde birlik ve beraberliğin hüküm sürmesi gereken zamanda, ülkemizin anamuhalefet başkanına yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Özellikle bu ülke için hayatını gözünü kırpmadan veren şehidimizin cenazesini böyle bir olaya alet etmek çok üzücü ve kabullenemez bir durumdur. Bu tür provakite eylemler ülkemizi karıştırmaktan başka bir anlamı yoktur. Daha önce devletin makamında eski başhekim tarafından şahsıma yapılan saldırıdan hiçbir farkı yoktur.

Ama unutulmamalıdır ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Bağımsız yargımız gerek devletin makamlarını dağ başına çevirenlerin şahsıma yapılan gerekse de anamuhalefet partisi başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’NA yapılan bu saldıranın arkasında bu bağnaz zihniyeti hukuk çerçevesinde gerekli cezayı verecektir.

YILMAZ Açıklamasının sonunda; Bask ailesi olarak bu saldırıdan duyulan üzüntüyü bildirip tekrar saldırıyı yapanları şiddetle kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.