HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:62-63:GALATASARAY

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off serisinde Galatasaray ile eşleşen Hatay Büyükşehir Belediyespor, rakibini ilk maçta kendi evinde ağırladı.

17 Nisan Çarşamba günü Antakya Spor Salonu’nda rakibini ağırlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor beklemediği bir mağlubiyet aldı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde iki takım skor üretmekte zorlandı ve ilk çeyrek 11-7 ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrek karşılıklı sayılarla başladı. Konuk ekip Galatasaray hızlı hücumlarla bulduğu sayılarla skor üretti ve soyunma odasına üstün giren taraf oldu. 26-30

Mücadelenin ikinci yarısı da yüksek tempo ve etkili mücadeleye sahne oldu. Williams ile skor üreten mavi-beyazlılar rakibinin pota altından bulduğu sayılara engel olamayınca üçüncü çeyrek de Galatasaray’ın üstünlüğü ile tamamlandı. 41-52. Son çeyrekte bambaşka bir Hatay Büyükşehir Belediyespor vardı. Oyuna ağırlığını koyan Hatay’ın Melekleri son topa kadar yüksek tempoyla mücadele etse de parkeden 62-63 mağlup ayrıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.