Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Turizm Haftası Etkinliği

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Arsuz’da Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

haftanın ilk günü vatandaşların da katılımıyla yapılan kortej yürüyüşüyle haftayı açan Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arsuz köprübaşı civarında kurduğu standla da hem öğrencilerinin el emeği gözleme, börek ve sucuk ekmekle damakları tadlandırdı hem de Arsuz halkına okul tanıtım broşürleri dağıtarak turizm ve gastronomiye dikkat çekti.

Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Yusuf KURTAR “ Turizm alanında eğitim veren okulumuz kalitesiyle ve yetiştirdiği başarılı öğrencileriyle gerek Arsuz’un gerekse ülkemizin turizmine katkı sağlamaya tek başına kalsa da devam edecektir. Hafta boyunca okulumuzda yapacağımız etkinliklerle turizmin önemini anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.