Türkiye Gençlik Konseyi’nden TOSYALI’YA Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Kasım BAĞDU ve Yönetim Kurulu ile İskenderun Belediye Başkanı Olarak Seçilen M. Fatih TOSYALI’YI ziyaret etti.

Türkiye’nin 55 İlinde etkin olarak faaliyet gösteren Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Kasım BAĞDU ile Hatay İl teşlilatı İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı’yı Ziyarette bulunup hayırlı olsun Plaketi taktim ettiler.

Ülkemizi bir vucuda benzetecek olursak gençlik bu vucudun kalbidir diyen Genel Başkan Kasım BAĞDU Şu iafedelerde bulundu:

Türkiye Gençlik Konseyi gençlerin kendilerini özgür bir şekilde ifade edebilecekleri her anlamda faydanalabilecekleri bir ailedir. Biz bu aile ile Türkiye’de tüm gençlerimizi kucaklamak istiyoruz. Gençler bu ülkenin kalbidir. Sizin gibi Türkiye de üretimde anlamında ilk sıralarda yer alan bir Holdingin Yönetim kurulunda bulunarakbaşarılı işlere imza atmış kişiler ise beynidir. O yüzden sizlerin tecrübeleri gençlerin ihtiyacı var.’’ Dedi.

 

Ziyaretteten duyduğu menuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih TOSYALI

Gençler bizim için önemli çünkü bizim geleceğimizin teminatı geçlerimzidir. Bu gün ne yaparsanız yapın yarın mutklaka karşılığını görürüsünüz. İyilik yaparsanız iyilik kötülük yaparsanız kötülük illakı sizi bulur. Şuan güzel yerlerde olmamız daha öncesinden yaptığımız güzel şeylerin karşılığıdır.

Sizleride güzel çalışmalarınızdan dolayı takdir ediyorum gençlik ve gelceğimiz için üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. ‘’ Dedi.

 

Daha sonra Genel Başkan Kasım BAĞDU,  M.Fatih TOSYALI’ya Plaket takdiminde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.