Vekillerin Başkan Tosyalı ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Milletvekilleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, İl başkanı Mehmet Ali Yanmaz, Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve teşkilat mensupları Başkan Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”31 Mart’ta İskenderun’da kazanan gönül belediyeciliği oldu. Bu başarıda büyük emekleri olan milletvekillerimize ve tüm teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. AK Parti bir hizmet partisidir. Bizlerde halka hizmet hakka hizmet anlayışı çerçevesinde kimseyi ayırt etmeden her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz ”dedi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Düzenlenen ziyarette konuşmalar yapan milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler ise Başkan Fatih Tosyalı’nın ilçede önemli hizmetleri hayata geçireceklerine inandıklarını belirterek,”İskenderun’da cumhur ittifakımızın adayı Fatih Tosyalı halkımızın oyları ile belediye başkanı seçilmiştir. Hep birlikte İskenderun’umuza güzel hizmetler edeceğiz.”şeklinde konuştular. Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.