Kaymakam Sarı, yeni seçilen muhratlarla bir araya geldi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ülkemizde Mart 2019 yerel seçimleri ile yeni seçilen ya da tekrardan seçilen mahalle muhtarlarımızla Arsuz Kaymakamı Musa SARI ve kurum amirlerinin de katılımı ile bir tanışma, eğitim ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Ney dinletisi ile başlayan programda Kaymakam SARI’nın konuşmasının yanı sıra muhtarlara bilgilendirme sunumu ve muhtarlarla kurum amirlerinin tanışması programı ile devam edildi. Muhtarlara konuşma yapan Kaymakam Musa SARI, muhtarların devletin sıcak yüzü olduğunu, halkla temasın başladığı ilk nokta olduğunu ve çok önemli bir müessese olduğunu ifade etti. Muhtarlarımızla bir çok sorumluluğun birlikte paylaştıklarını ifade eden Kaymakam SARI önümüzdeki beş yıllık dönemde uyum içerisinde ilçe halkımıza en iyi hizmetin götürülmesi için omuz omuza çalışacaklarını belirterek halkımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade etti. Muhtarlara kapılarının ve telefonlarının 24 saat açık olduğunu belirten SARI, mahallelerin emniyet ve asayiş, fakir fukaralara ulaşılması, mahallelerin hizmet ihtiyaçları için sürekli temas halinde olacaklarını belirtirken geçmiş dönemde görev yapan muhtarlara da şahsı ve ilçe adına teşekkür ettiğini belirtirken muhtarlara yeni görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.