İSTE REKTÖRÜ DERELİ VE TUĞAMİRAL KİREÇTEPE’DEN  TOSYALI’YA HAYIRLI OLSUN 

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kurumlar ile her zaman işbirliği halinde olacaklarını belirtti. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İŞBİRLİĞİNE VURGU YAPILDI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Kurumlarımızla sürekli koordine içinde olacağız. İnşallah önümüzdeki süreçte daha sık bir araya gelecek, şehrimiz ortak paydasında buluşacağız. Üniversite-belediye işbirliğini çok önemsiyoruz. Bir şehrin gelişmesinde de üniversitenin çok önemli bir faktör olduğu düşüncesindeyim. İnşallah birlikte çalışarak İskenderun’u farklı bir model şehir haline taşıyacak adımları atacağız” dedi.

Yeni görevi dolayısıyla Başkan Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Rektör Türkay Dereli ise başarılar diledi ve işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Sayın Ercan Kireçtepe ve beraberindeki heyette İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise nezaket ziyaretleri için teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.