Belen Kaymakamından Başkan Gül’e; Belen’de Elimizi Taşın Altına Birlikte Koyacağız…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanlığına Seçilen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e İlk Protokol Ziyareti Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın’dan Oldu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşirken, yeni görevinde başarılar dilemesinin ardından Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

Kaymakam Baskın, “Sizin ve Belen’imiz adına hayırlı uğurlu olsun, bizler bulunduğumuz ilçenin güzelleşmesi ve yaşanabilir olması adına çalışmalar yapıyoruz. Seçilmiş bir belediye başkanı olarak üzerinize düşen görev ve sorumluluk gerçekten çok büyük, Belen’de Elimizi Taşın Altına Birlikte Koyacağız bu manada sizlere çalışmalarınızda başarılar diler, ilçemiz adına beş yıl boyunca güzel  hizmetler yapmanızı yüce Rabbimden niyaz ederim.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

Belen Kaymakamımız Sayın Hayrettin Baskına ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunar, bundan sonra ilçemiz adına güzel olan ne varsa canla başla birlikte çalışacağız diyerek, aldığım sorumluluğun farkındayım, böylesine önemli bir geçitte konumlanan ve yıllardır hak ettiği değeri alamayan bir Belen devraldım, ama her şey çok güzel olacak, sizlerin, milletvekillerimizin ve hükümetimizin desteğiyle ilçemizi güzelleştirecek ve hak ettiği yatırımların gelmesi hususunda canla başla çalışacağız ifadelerini kullanarak, ziyarette bulunan Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın’a  teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.