İskenderun OSB’nin yeni başkanı: Erol Ayhan Tosyalı

Published on:  /   1 Yorum

Hatay’da bulunan ve Bölge için kritik önem taşıyan İskenderun OSB’nin yeni başkanı yapılan genel kurulda Erol Ayhan Tosyalı seçildi. Sanayici bir aileden gelen Tosyalı, İskenderun OSB’yi yönetecek.

Erol Ayhan Tosyalı,Kimdir?

Türkiye’nin lider yassı çelik ve boru üreticisi Tosyalı Holding yönetim kurulu üyesi Erol Ayhan Tosyalı, ilk, orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladı. Öğrenim süresinde baba mesleğini sürdürdü.

1988 yılında çalışma hayatına başladı. Tosyalı Metal A.Ş yönetiminde yer aldı. 1993 yılında kurulan Tosyalı Demir Çelik A.Ş., ardından kurulan Tosçelik Profil ve Sac End. A.Ş. ve diğer Tosyalı Holding grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.E. Ayhan Tosyalı aynı zamanda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi ve İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı olmasının yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunda da yer almaktadır.

Kategori:

1 Yorum

  • Yilmaz Meniz
    Reply

    Sn Tosyali Assanda aldiginiz kara şoförleri olumsuz etkiliyor lütfen aldiginiz karari inceleyip tekrar dusunun yada assanin daha hizli calismasini saglayin aksi taktirde e-5 te olabilecek kazadan siz sorumlu olacaksiniz yada araclarin yigilmasini istemyorsaniz sinir kapilarinda yapildigi gibi siralama yapip araclari 30 yada 50 guruplar halinde cagira bilirsiniz bolece bizimde zamanimizi bosa oldurmus olmasiniz tesekurler yilmaz meniz 05302835074

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.