Payas Bekir Altan dedi…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı PayasAdayı Bekir Altan, 31Mart’ta yapılan seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Altan, mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Alnımızın akıyla bir seçimi daha geride bıraktık. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Payasımın çok değerli halkına öncelikle teşekkür etmek istiyorum.Payas halkına 5. dönem  hizmet edecek olmanın heyecanıyla doluyum. Yirmi yıldır yaptığımız hizmetlerimiz, edindiğimiz tecrübemiz, memleket sevdamız halkımız tarafından takdir gördü ki bir daha Bekir Altan dediler.

Milletimizin iradesi her zaman olduğu gibi bu seçimde de kendini göstermiş ve Payas’ta Cumhur İttifakını birinci parti yapmıştır. Yine altını çizerek belirtmek gerekir ki aldığımız yüzde 42 oy ilePayasbu ittifaka destek vermiştir.

Bizler koltuklar için değil, milletinin çıkarları için mücadele eden  Ak Parti’nin mensuplarıyız.
Seçim süreci boyunca çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan bizlere oy veren ya da vermeyen başta kıymetlihemşehirlilerimolmak üzere Ak Parti Payas İlçe Başkanımız Sayın Veysi GÜLER’e, Milliyetçi Harekat Partisi İlçe Başkanı Sayın Adem Akyürek’e, Ak Parti Payas İlçe Teşkilatı Mensuplarımıza, Milliyetçi Harekat Partisi İlçe Teşkilatı Mensuplarına, İlçe Belediye Meclis Üyelerimize,  mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcilerimize, işadamlarımıza, kanaat önderi, gönül eri, ilim ve fikir adamlarımıza, yerel basın-yayın organlarımıza, yaptığımız her seçim ziyaretinde bizlere gönüllerini açıp tebessümlerini eksik etmeyen mahallelerimizdekidostlarımıza, miting, yürüyüş ve sosyal sorumluluk etkinliklerimizde katılım gösteren tüm hemşehrilerimize, seçim çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza, bu yola baş koymuş tüm dava arkadaşlarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.