Hatay Sadet: Yeniden Kollarımızı Sıvıyor Ve Çalışmaya Başlıyoruz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı yerel seçim sonrası belediye başkan adayları, SKM başkanları ve ilçe başkanlarına teşekkür yemeği ve seçim sonrası değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Büyükşehir Adayı Av. Ahmet Yıldız, ilçe belediye başkan adayları, SKM  başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

 

Belediye Başkan adayları sırasıyla seçim sonuçlarıyla ilgili görüşlerini bildirmesinden sonra Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, tüm adaylara ve teşkilat mensuplarına ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak özverili bir seçim süreci yürüttüklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi;

 

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

 

Öncelikle seçim sonuçları ilimiz ve ülkemiz için hayırlı getirmesini temenni ediyorum. Seçimler bitti sonuçlar ortada. Şimdi herkes milletin iradesine saygı duymak zorunda.

Kazananın Hatay, Türkiye olması temennisiyle seçilen belediye başkanlarına başarılar diliyoruz.

Bizler Saadet Partililer olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’ımız da da ayrıştırmadan ötekileştirmeden bir seçim süreci gerçekleştirdik. Herkesle bir araya gelebilen tek parti olarak bu süreç içerisinde gezmediğimiz mahalle dolaşmadığımız sokak kalmadı. Her haneye ulaşmaya çalıştık. Kendimizi tanıttık projelerimizi anlattık. Biz bu sonuçlardan kendi üzerimize düşeni çıkarıp kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Arzu ettiğimiz neticeyi aldığımızı söyleyemeyiz. Özellikle Payas ve Altınözü ilçelerimizde çok iddialıydık. İyi bir yüzdelik oy oranına ulaşsak ta kazanamadığımız için üzgünüz. Türkiye geneline baktığımızda oy oranımızı arttırıp birçok ilçe ve belde belediye başkanlıklarını kazandık. Saadet Partimizkilit parti olmaya devam edecek.

 

Kampanya sürecinde gece-gündüz adaylarımızla birlikte çalışan teşkilat mensuplarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarına, SKM başkanlarına, meclis üyesi adaylarımıza, sandık görevlilerine ve destek veren tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yapılan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor ve önümüzdeki seçimler için yeniden kollarımızı sıvıyor ve çalışmaya başlıyoruz” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.