Ümit Akbaş ve Abdullah Bilgili ATSİAD ailesine katıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Akbaş bilgisayar işletmecisi Ümit Akbaş, ATSİAD (Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği) ailesine katıldı. Bilgisayar, Otomasyon ve Güvenlik sistemleri sektöründe hizmet veren Akbaş Bilgisayar İşletmecisi Ümit Akbaş’ın doğum gününde ATSİAD ailesine katılması dikkat çekti. Geçtiğimi hafta içinde de Bilgili İnşaat ve Aliminyum işletmesinin sahibi Abdullah Bilgili, ATSİAD ailesine katılmıştı.


“Birlikten güç doğar” sloganı ile, iş dünyasında birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sunan ATSİAD, son katılımlar ile üye sayısını 95’e çıkarttı.

Yusuf Yılmaz başkanlığındaki yönetim, gerek periyodik aralıklarla düzenledikleri sosyal etkinlikler, gerekse iş dünyasındaki sorunların çözümü noktasında gösterdikleri performans il göz dolduruyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bilgili İnşaat ve Aliminyum işletmesinin sahibi Abdullah Bilgili de ATSİAD saflarındaki yerini aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.