TOBB MEYBEM ve İTSO Heyeti FİLMAR ve YAZICI DÇD’de

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TOBB MEYBEM ve İTSO Heyeti  Yazıcı Demir-Çelik Fabrikalarını Ziyaret Ederek Alınması gereken zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesi ile ilgili bilgiler verdiler…

Alınması gereken zorunlu Mesleki Yeterlilik belgeleri ile ilgili TOBB MEYBEM A.Ş. Genel müdürü Ahmet Saygın Baban, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO Dış Ticaret Memuru Meltem Kartal, Yazıcı Demir-Çelik Fabrikaları yetkilileri ile bir araya geldiler.

 

TOBB tarafından kurulan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen MEYBEM A.Ş. Genel müdürü Saygın Baban İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Yazıcı Demir-Çelik Fabrikalarını ziyaret ettiler.

Ziyarette İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter söz alarak;“TOBB bünyesinde faaliyet gösteren TOBB MEYBEM A.Ş’nin Genel müdürü  Ahmet Saygın Baban ile birlikte bu gün sanayicilerimizi geziyoruz. Ziyaretlerimizde firma yetkililerimizi Mesleki Yeterlilik Belgesi ile ilgili çalışma noktasında bilgilendiriyoruz” dedi.

TOBB MEYBEM A.Ş. Genel müdürü  Ahmet Saygın Baban Yazıcı Demir-Çelik Fabrikaları Metalorji mühendisi Erkan Uçar ve yetkililere bilgiler vererek;   “Hatay genelinde  TOBB MEYBEM A.Ş  olarak bu konuda kapsamlı çalışmalarına başladık. İTSO bünyesinde de Temsilcilik Ofisimiz de faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye genelinde tüm Ticaret Odalarında temsilcilik ofislerimiz mevcuttur. Bölgemizdeki firmalarımıza daha hızlı hizmet edebilmek adına çalışmalar yapılmaktayız. 2019 yılına kadar ücretsiz olan bu uygulama yıl  sonundan itibaren ücretli hale gelecektir. Özellikle Vinç Operatörü kaynak ve ağır sanayide çalışan ve 117 iş kolunda faaliyet gösteren işletmelerimizin Mesleki Yeterlilik belgesi almaları gerekmektedir. Her çalışanın belgesi olması gerekiyor. Alınan bu Mesleki yeterlilik belgesi bir nevi ehliyet görevi görmektedir” şeklinde bilgiler verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.