SP’li YALAN, İFTİRA VE SAHTE BROŞÜRLERLE ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve partisinin belediye Başkan adayları düzenledikleri toplantıda; ESNAF PERİŞAN, ESNAFIMIZ KAN AĞLIYOR, KÖTÜ GİDİŞE BİR SARI KART, SAADET PARTİSİ VİCDAN AYNASIDIR, Aziz Milletimizin Feraseti Ve Vicdanına Güveniyoruz, Donanımlı Liyakatli Dürüst Adaylarla Sorunları Çözeceğiz” dediler.

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız ve GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, seçime birkaç gün kala ilçeleri karış karış gezmeye devam ediyor.

Kumlu, Reyhanlı ve Antakya’da ziyaretlere devam eden Saadet’liler Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Zabit Çelik ile Reyhanlı esnafı, ardından Kumlu Belediye Başkan Adayı Uğur Ural ve İlçe teşkilatıyla Kumlu’da Ziraat Odası, Kaymakam, Muhtarlar Derneği, Tabipler Odası ve Kaya ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ÇALIŞKAN: ESNAF KAN AĞLIYOR

Kumlu ilçesinde SKM’de toplanan kalabalığa konuşan Saadet Partisi GİK Üyesi Doç Dr. Necmettin Çalışkan, “çarşı, Pazar esnaflarımızı geziyoruz. Hal, sanayi, balıkçılar, ayakkabıcılar nereye gitsek maalesef görüyoruz ki esnafım kan ağlıyor. Bu kötü gidişi durdurmak için Dürüst adaylara Saadet Partisi’ne ihtiyaç var. Kumlu Adayımız Uğur Ural gibi donanımlı, liyakatli, dürüst adaylarla bu sorunları çözeceğiz inşallah” dedi.

 

YILDIZ: YALAN, İFTİRA VE SAHTE BROŞÜRLERLE ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız da son günlerde Saadet Partisi’ne yalan, iftira ve sahte broşürlerle algı operasyonu yapıldığını belirterek, “Peki, neden Saadet Partisi’ni hedef alıyorlar? Çünkü Saadet Partisi onların vicdan aynasıdır. Kalplerinde var olan pişmanlıklarına dokunmaktadır. Saadet sussa mesele kalmayacak zannediyorlar. Bunu bastırmanın çabası ile üzerimize geliyorlar. Hâlbuki; Bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar.

KÖTÜ GİDİŞE BİR SARI KART

Saadet Partimizin yükselişini engelleyeceğini zannedenler bilmeliler ki 31 Mart akşamı yanılacaklardır. Aziz milletimizin feraseti ve vicdanına güveniyoruz. Bu yapılan ahlaksızlıklara ve kötü gidişata kayıtsız kalmayacak ve iktidara sarı kart gösterecektir. Ardından da inanıyoruz ki Saadet Partisi’nin yerel yönetimlerde ki dürüst ve şeffaf yönetim anlayışı Türkiye’de yeni bir soluğun ortaya çıktığını göstermiş olacak. Ahlak ve hoşgörünün hakim olduğu bir siyasi atmosfer tesis edilecek” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.