PAMEK’de kadınlara dikiş atölyesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kadınların ekonomiye katkılaraının da olacağı dikimevi, Payas’da kadınlara kucak açıyor. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’dan kadınlara yönelik “BÜYÜK İSTİHDAM” diye tanımlanan Biçki Dikiş Atölyesi’nin ilk kursiyerler, makinaların başına geçerek eğitim almaya başladılar.  

Belediye Başkanı Bekir Altan, “PAMEK bünyesinde Payas Belediyesinin kurduğu,  Biçki Dikiş Atölyesi’nin ilk kursiyerler, makinaların başına geçerek eğitim almaya başladılar. Bayanlarımız burada verilen eğitimle terzilik sektöründe yerlerini alarak, kendi kazançlarını sağlayacaklar.  Elde ettikleri kazançları ile ekonomiye katkı sağlayacakları gibi ailelerinin de ekonomilerine destek sağlayacaktır. Hatay genelinde böyle bir projenin olmadığını bir kez daha dile getirerek, böyle bir projenin kurucusu olmaktan onur duyuyoruz. Bölgemize Hayırlı olsun” dedi.

..

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.