Gıda ve Gastronomi Kümelenmesi konusunda sunum

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’daki Gıda Üreticileri şirketlerinin isteği üzerine Hatay da ilk defa Gıda ve Gastronomi Kümelenmesi konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Turkiyede ilk altı Kumelenmenin kurucusu Çankaya Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Ziya Burhanettin Güvenç, Hatay’lı gıda üreticileri bilgilendirme toplantısına konuşmacı katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Ömer Faruk Çelebi’nin davet ve moderatörlüğünde gerçekleştirilen kümelenme konusunda konunun duayeni Çankaya Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Ziya Burhanettin Güvenç,katılımıclara sektörle ilgili konularda sunum yaptı.

Danışman Ömer Faruk Çelebi,  “çalışma ile ilgili bilgilendirilme toplantısına ilişkin “muhteşem ve uc saat siren sunumu ile konu çok iyi anlaşılmış ve şirketlerimiz bu konuda epey derin bilgilendirilmiştir. Expo ve Gastronominin asıl amacı kenti ekonomik kalkinma modeli olarak Kümelerle örmektir. Bugün ilerlemiş batı ekonomilerinin %38 i Kümelerle çalışmaktadır. Başarılarının sırrı budur.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.