Şefik Çirkin’den Mete Aslan’a ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun ittifakına her kesimden katılımlar hergün büyürek artarken, eski milletvekillerinden Şefik Çirkin’de bu ittifakın bir parçası olmak üzere Mete Aslan’ın seçim ofisini ziyaret etti.

40 yıllık dava arkadaşım dediği Mete Aslan için seçim ofisini ziyaret ettiğini ifade eden Şefik Çirkin, ” Biliyorsunuz ben İyi Parti Merkez yönetim Disiplin Kurulu üyesiyim. Partimin kurduğu ittifak olsa da İskenderun’da Mete Aslan’ın memleket sevdasını bildiğim ve İskenderun’a yeniden büyük hizmetler edeceğine inandığım için bugün burdayım. Bunun partim düzeyinde ne gibi bedeli olursa da ödemeye hazırım. Buradan çıkıp Payas’ta CHP seçim bürosunu ziyaret edeceğim. Bizim vatan ve memleket sevdamızı bilirsiniz. Mete Aslan’ın yanında olan herkes benim arkadaşlarım. Aralarında 40 yıllık dava arkadaşlarım var. Mete Aslan veyle daha önce seçim çalışmalarında da beraberdirk. İskenderun’a olan sevdasını iyi bilirim. Benim bu seçim ofisini ziyeretimi basın mensupları nasıl yorumlarsa yorumlayabilir. Bunun bedeli de neyse ödemeye hazırım” dedi.


Daha sonra söz alan Mete Aslan ise, “Sayın vekilimizin seçim bürosu ziyareti aslında Mete Aslan ve İskenderun sevdalılarının kurduğu İskenderun ittifakı ziyaretidir. Partilerin kurduğu ittifaklar bizi bağlamaz. Halk kendi ittifakını kurdu. Bir seçmenin istemediği bir parti ile neden ittifak kurulsun. Seçmene sormadan ittifak kuruldu. İskenderun ittifakı da bu yüzden kuruldu. Sayın Çirkin’in bu güzel söylemleri için teşekkür ediyorum” dedi
Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mete Aslan, “Dedikodu üretmekten bıkmadılar. Son güne kadar da bu dedikodular sürecek. Ben bırakın çekilmeyi kazanacağımı hatta fark atacağıma inanıyorum. Duyduğunuz dedikoduları gidin bir de onlara sorun. Çekilmek isteyen kendisi çekilsin. Tek bir oy bile alacağımı bilsem bu seçime gireceğim ve kazanacağım. Papaz zorda diyorum bu yüzden. Cumhurbaşkanı İskenderun’a geldiği zaman benim yaptığım hizmetleri halka hatırlatmış oldu. Benim yaptığım hizmetleri sıraladı. Sonra da 250 gr. çay daıttı. Hatta o çaylar 200 gr çıkmış. Bilseydik biz yarım kilo çay dağıtırdık. Arıtma tesisi üzerine iki iş adamı fabrika yaptı. Suyu Payas’a kadar getirdim 10 yıldır İskenderun’a getiremediler” dedi.

Daha sonra Şefik Çirkin ve Mete Aslan bir süre sohbet ederek İskenderun ve genel siyaset üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Basın mensuplarından gelen soruları da yanıtlayan iki kurt siyasetçi İskenderun’un geleceği için İskenderun ittifakının önemi ve 31 mart seçimlerinin bir fırsat olduğu görüşünde birleştiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.