İGM Bahçesinde 126 adet fidan toprakla buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinde 126 adet fidan toprakla buluştu. Merkezin bahçesinin tamanını ağaçlandıran öğrenciler, bu etkiliği şenlik havasında gerçekleştirirken her dikilen ağaca da isim verdiler. Yarınlarda daha yeşil bir Türkiye’ya katkı sunan  İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Yükseliş Koleji el ele vererek Orman Haftasında ortak düzenledikleri etkinlik ile de ses getirdi.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinde 126 adet fidan dikildi. Merkez bahçesinin her yerini ağaçlandıran öğrenciler yarınlarda nefes aldıran alanlar yaratmak için kolları sıvadılar.

 İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, etkinlik ile ilgili konuşmasında Orman Haftası’da çevreye, yeşile dikkat çekmek istediklerini şu sözlerle dile getirdi:

“Bugünün gençlerine yarınları aşılamak bizlerin en büyük görevi, bizler de Orman Haftasını bir vesile sayarak yarının sahipleriyle birlikte onlarca fidan dikerek hem bir farkındalık yaratmak, hem de doğa bilincini çocuklarımıza aşılamak istedik.”

Etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan  Yükseliş Okulları İskenderun Kurucusu Nuri Üysen’e, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ve Yükseliş Koleji İlkokul Müdüresi Canset Ciminli’ye, İskenderun Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne teşekkür eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Bu anlamlı etkinliğimizde öğrencilerimiz hem eğlendi hem de doğanın önemini bir kez daha öğrendiler.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.