DEFNELİLER HALKIN BAŞKANINA SARILDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Defne’nin Turunçlu, Armutlu ve Çekmece mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya geldi.

Şölen havasında geçen mahalle toplantılarında Başkan Savaş’a, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, CHP il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Vatandaşlar tarafından meşaleler ve yoğun tezahürat eşliğinde karşılanan Başkan Savaş, kalabalık karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hatay’ımızdaki bu birlik ve beraberliğimiz tüm dünyaya ders olmalı. Kentimizdeki huzur ortamı tüm ülkemizde de hüküm sürsün istiyoruz. Bunun yanı sıra son zamanlarda yaşanan ekonomik sorunların çözülmesi adına bu konuda adımlar atmamız gerektiğinin farkındayız. Bereketli topraklarımızın veriminden yararlanmak ve kırsal kalkınmayı sağlamak için çiftçimizin yanında olacağız. Bunların yanı sıra altyapı ve diğer hizmetlerimizden de sizleri mahrum bırakmayacağız. Geçtiğimiz yerel seçimlerde fırtınaya karşı müthiş direndiniz ve kazandınız. Bu azminizi 31 Mart’ta da görmek istiyoruz ve devamında ise kentimizin geleceğini birlikte inşa etmek istiyoruz” dedi.

Başkan Savaş’ın konuşmalarının ardından coşkulu kalabalık davul zurna eşliğinde oyunlar oynayarak kutlama yaptı.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.