Published on:  /   Yorum yapılmamış

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ile birlikte Akçay mitingine katılarak İskenderun ittifakının önemine işaret etti ve Mete Aslan’ın İskenderun’da yeniden belediye başkanı olması için destek istedi.

Akçay’da toplanan kalabalığa seslenen Mete Aslan İskenderun ittifakına değindi ve, “Sizin ittifakınız İskenderun ittifakı. Sizlerin kurduğu ittifak bu memlekette bir rol model olarak tüm ülkeye yayılacak. Ankara’da oturanlar artık İskenderun ile dalga geçilmeyeceğini anlayacaklar. Hakkımda çıkan dedikodulara sakın inanmayın. Ben bu seçime kazanmak için girdim ve kazanacağım. Kamuoyu yoklamalarında yüzde 5-6 öndeyiz ancak bu rakam yüzde 20-30 olacak. Seçimden bir gün önce anıt alanında yapacağımız mitingimize davet ediyorum sizleri. Oradaki kalabalığı gören bazı parti adayları seçime girmekten vazgeçerler. Hergün yeni bir dedikodu ile karşı karşıya kalıyoruz. Çünkü papaz zorda. Kazanamayacaklarını anlayanlar bu tür iftiralarla seçim kazanacaklarını sanıyorlar. Beni satın alacak sermaye daha dünyada yok. İskenderun’un benden sonraki 10 yıllık dönemini gördünüz. memnun değildiniz o yüzden biz de sizlerin ısrarları ile bu yola çıktık” dedi.
Daha sonra alkışlar arasında Akçaylılara seslenen Demokrat Parti Genel Başklanı Güntekin Uysal ise Hatay ve İskenderun’un konumu nedeniyle çok önemli bir yerde olduğunu belirterek, “Ülkenin gidişatını görüyorsunuz. Tarım bitti Hayvancılık bitti. Dış politikadaki durum belliç Tutturmuşlar beka sorunu var diye. Kusura bakma da bayım bu ülkeyi 17 yıldır siz yönetiyorsunuz. Beka sorunu varsa bu sizin yüzünüzden oldu. Sizin hatalarınızın bedelini benim mehmetçiğim neden ödüyor. Mete başkanım bu memlekette büyük hizmetler yapmış bir insan. Tanıdığım günden beri net ve açık tavrı ile beni etkileyen bir başkanım. Sizlerin onu çok sevdiğini bizzat biliyorum. İşte bazen memlekette öyle yiğitler çıkar ki o ülkenin veya o şehrin gidişatına dur demek için kendisini feda eder. İşte Mete Aslan başkanım da bu yiğitlerden. Sizlerin bu ısrar ve özleminize kayıtsız kalamadı ve yeniden bu memleketin modern bir kent olması için yola çıktı. Ben inanıorum ki İskenderun’un yiğit insanları bu yiğit başkanı da yeniden belediye başkanı yapacaktır. Mete Aslan başkanımın 15 yılda İskenderun’a kazandırdığı hizmetler tüm ülkede konuşuluyor. Sizin desteklerinizle yeniden belediye başkanı olacağına inandığım değerli büyüğüm Mete Başkanıma şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.