Cumhur İttifakı Belediye Başkan AdayıTosyalı, Sanayi esnafıyla buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, yerel seçimler kapsamında bir yandan esnaf gezilerini sürdürüyor, diğer yandan mahalle toplantılarıyla gönüllere dokunuyor. Küçük sanayi sitesini, AVM’yi, çarşı esnafını gezen Başkan Adayı Fatih Tosyalı sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Fatih Tosyalı, tüm istekleri not aldı. Gezi sırasında kendisini alnından öpen bir esnafla olan diyaloğu ise duygulandırdı. Tosyalı,”Biz İskenderun’da bir aileyiz. Kimisi beni evladı, kimisi ağabeyi ya da arkadaşı gibi görüyor. Bu sevgiye layık olabilmek ve ilçemin sorunlarını çözebilmek adına mesai arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

AVM ziyareti sırasında Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Şahutoğlu ile karşılaşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, kendisine sarılarak başarılar diledi.
Başkan Adayı Fatih Tosyalı gün içerisinde mahalle toplantılarını da sürdürüyor. Yoğun katılımların olduğu toplantılarında sevgi gösterileri görülmeye değerdi.

Tosyalı, halka hitap ederken “Bizim çalışmakla, hizmetle ilgili bir sıkıntımız yok. Biz burada ayrım yapmadan, ayırmadan, dili, dini, ırkı, milleti ve memleketi, partisi ne olursa olsun biz hizmet ediyoruz. Gündüz yorulmadan gece uyumadan 7/24 çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Her şey daha güzel bir İskenderun için” diye konuştu.
Programa, Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, meclis üyesi adayları, Ahmet Keskin ve partililer katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.