Şahutoğlu ve Aslan Bir Araya Geldi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Aslan; “Yılmaz Kardeşim Kazanırsa İskenderun’a Vereceği Hizmetler İçin Onun Sağ Kolu Olmaya Hazırım”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile birlikte Demokrat Parti Merkez Seçim Bürosuna ziyaret gerçekleştirdi.

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve İlçe Başkanı Bilal Karaosman tarafından kapıda samimi bir şekilde karşılanması sebebiyle  Şahutoğlu ve CHP Heyeti teşekkür etti.

Ev sahibi  DP Adayı Mete Aslan; “Hoş geldiniz. İskenderun’a hizmet etmek için yola çıktınız. Başarılar diliyorum. Tüm gayemiz ve mücadelemiz İskenderun için. Kazanan kim olursa olsun İskenderun’un menfaatleri doğrultusunda yapacağı hizmetlerin arkasında durmalıyız. Yılmaz kardeşim de sevdiğim saydığım bir dostumdur. Kazanması durumunda İskenderun’a vereceği hizmetler için onun sağ kolu olmaya hazırım. Çünkü bizim İskenderun anlayışımız ve sevdamız bunu gerektirir. Mesele ben kazanayım ya da o kazansın değil. Mesele İskenderun’a hizmet edilmesi ve bu şehrin huzuru. Bu doğrultuda yola çıktık. İnanıyorum sizin de tek amacınız daha güzel, daha modern bir İskenderun yaratmak. Ben bu nazik ziyaretinizden dolayı şahsım partim ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Bu şehir bizim. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, huzurumuzun yok olmaması ve her şeyden önemlisi İskenderun’da yaşayan her kesimden insanların daha güzel bir kentte yaşaması için omuz omuza vermeliyiz. Kazanan kim olursa İskenderun’a hizmet anlamında atacağı her adımda diğer adayların da desteğini görmeli. Bu duygu ve düşüncelerle size ve ittifakınıza başarılar diliyorum” şeklinde ifade etti.

Samimiyetinden ve ilgisinden ötürü Mete Aslan’a teşekkür eden Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu da bu birlikteliğin hiç bozulmamasını temenni ettiklerini ve bunun için çaba gösterdiklerini ifade ederek; “Bu samimi ortamdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bir demokratik yarış içerisindeyiz ama bu demokratik yarışı hiç kuşkusuz ki biz ahlaki ve etik ölçülerde yürütmenin gayretindeyiz. Temel amacımız 31 Mart’ta kesinlikle kaybedenin değil kazananın İskenderun, kazananın Hatay olmasını diliyoruz. Biz bu sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Hiçbir makam, hiçbir koltuk, hiçbir gelecek kaygısı bizim birliğimizden, kardeşliğimizden, barışımızdan ve huzurumuzdan asla ve asla önemli değildir ve olmayacaktır da. Biz dostuz. Bu kampanyayı bu dostluk havasında devam ettireceğiz ve 31 Mart’tan sonra da bu şehirde birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bu şehri mutlu ve umutlu yarınlara taşıma adına birlikte güç birliği yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz idealist insanlarız. Bu şehir için hizmet etmeye talibiz, kendimize bir ikbal peşinde değiliz. Bu yüzden bu sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Bu duygularla, bu seçimin hem şehrimize, hem ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Birliğimizin, kardeşliğimizin de daim olmasını diliyorum. Sevgili Mete Aslan abime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.