Mete Aslan’a, Sarıseki ve Meydan Mahallesinde coşkulu karşılama

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mahalle mitingleri büyük bir coşkuyla geçen DP Belediye Başkan Adayı Mete Aslan önce Sarıseki daha sonra da Meydan mahallelerinde seçmenleriyle buluştu. Hafta sonu programlarını mitinglerle bitiren Mete Aslan’a yine ilgi büyüktü.


Sarıseki mitinginde konuşan Mete Aslan çekilecek dedikodularına bir kez daha net cevap vererek, “Tarzan zorda… Bunu görüyoruz. Ürettikleri dedikodulardan da anlaşılacağı gibi Mete Aslan kimyalarını bozdu. Adaylıkları açıklandığında seçimi kazanacaklarını düşünenler Mete Aslan’ın bir B planı olduğunu düşünemediler. İskenderun halkının bu kadar dalga geçilmesine gönlüm razı olmadı. İki adayın da tek elden çıktığına inanıyorum. Bir oyun var ve İskenderun’u gözden çıkarmışlar. Buna izin veremeyiz. Benden sonra geçen 10 yılda İskenderun’a ne yapıldı diye soruyorum her gittiğim yerde şikayetlerle karşılaşıyorum. İskenderun ittifakı sizin öz ittifakınız. Ankara’nın dayatmasına bir dur demek için 1 Nisan sabahı İskenderun yeni bir döneme girecek. İk parti birleşip kendi aralarında ittifak kurmuşlar. Size sordular mı? Diğer iki parti de yine aynı şekilde size sormadan ittifak kurdular. O zaman buyrun biz de kendi ittifakımızı kurarız ve İskenderun’u onlara yem etmeyiz. Hergün fiyat yükseliyor. Son rakam 5 milyon oldu. Mete Aslan 5 milyon alacakmış ve adaylıktan çekilecekmiş. Hadsizler, kendini bilmezler. Siz Mete Aslan’ın bir tek oy alacağını bile bilse çekilmeyeceğini bilmiyor musunuz?.” dedi.

Yoğun Pazar günü programını da Meydan mahallesi mitingiyle bitiren Mete Aslan mahalle sakinlerinin tapu meselesi için kendisine yardımcı olmaları gerektiğini söyledi.
Tapu sorununun yaşandığı Meydan mahallesinin kendisine yardımcı olması durumunda bu sorunu çözeceğini söyleyen Mete Aslan, “Tapu sorununuzu çözeceğini söyleyen arkadaşın vaatlerine kandınız oy verdiniz. Ne oldu çözüldü mü? Hayır. Ben belediyeyi aldığım zaman sizin bana yardımcı olmanız ve inatlaşmamanız durumunda bu sorunu çözeceğim. Büyükşehir yasasının uygun olmayan yerlerden biri de Hatay’dı. Küçülte küçülte bizi dağ ve deniz arasına sıkıştırdılar. Hatay’ın yüzölçümü olarak en küçük ilçesi iskenderun haberiniz var mı? Büyükşehir yetkileri nedeniyle bir çok sorun çözülemiyor. Bizim dönemimizde benim şakam yok. Büyükşehir başkanına gider rica ederiz. Bu sorunlar var ve senin yetkinde. Buyur yap. yaparsa teşekkür ederiz. Yapmazsa bize yetki ver biz yapalım deriz. Onu da vermezse kusura bakmasınlar kendi imkanlarımla girerim yapar çıkarım. Gelip de senin yetkinde değil yapamazsın da diyemez herhalde. Sizden ricam son güne kadar her türlü yalanı iftirayı atacaklar bunlara inanmayın. Son gün veya seçim sabahı kapınızın altından Mete Aslan çekildi diye bildiri dağıtabilirler. Sakın inanmayın. Bunlar zora girdi seçimi kaybediyorlar. O yüzden her türlü iftirayı atarlar. Sizin gücünüz servetiniz beni satın almaya yeter ki ey gafiller. İskenderun’da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben İskenderun için kavgamı vereceğim ama sizi de arkamda görmek istiyorum. Benim hakkımda ne duyarsanız duyun lütfen inanmayın. Kafanıza takılan veya yalan olduğunu düşündüğünüz ne varsa direk beni arayın. Telefon numaramı veriyorum heryerde. Dün baktım bir aday daha vermeye başlamış. Gülüyoruz bunlara. 40 yıllık siyasetçi ve belediyeci olarak her şeye hazırlıklıyız, siz inancınızı kaybetmeyin bu seçimi kazanmak için aday olduk ve kazanacağız buna inanın” dedi

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.