Şahutoğlu, 14 Mart Tıp Bayramında

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Şahutoğlu Tempo Artırdı
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 14 Mart Tıp Bayramında, Hatay Tabip Odası İskenderun Temsilciliği tarafından Anıt Alanında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Şahutoğlu gün içinde İskenderun Devlet Hastanesi B Blok, Palmiye Hastanesi ve Gelişim Hastanesinde de ziyaretlerde bulundu. Tıp Bayramı münasebetiyle Anıt Alanında düzenlene törende kısa bir konuşma yapan Hatay Tabip Odası İskenderun Temsilcisi Dr. Aydın Deniz Karataş, 14 Mart’ın kısaca tarihini anlattı. Karataş; “Tıp fakültesi mezunu doktorlar olarak bizler ülkenin sorunlarına duyarlı, barıştan yana, sevgiden yana, yaşatmaktan yana bir meslek grubu olmayı sürdürüyoruz” diye konuştu.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu da, tıp camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarken tüm insanlığa da sağlık ve huzur diledi.

Hastane Ziyaretleri Gerçekleştirildi…Daha sonra İskenderun Devlet Hastanesi B Blok’a bir ziyaret gerçekleştiren Şahutoğlu, Başhekim Veysel Yıldırım ile görüştükten sonra katları tek-tek gezerek, meslektaşlarının ve tüm sağlık çalışanlarının günlerini kutlayıp çiçek takdim etti.


Adaylık süreci öncesinde Başhekimlik görevini yürüttüğü Palmiye Hastanesini de ziyaret eden Dr. Şahutoğlu, meslektaşları ve çalışma arkadaşlarının da gününü kutladı. Ardında Gelişim Hastanesinde de meslektaşlarıyla bir araya gelen Şahutoğlu, tüm hastane ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.


İskenderun Belediyesi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmaları kapsamında, İskenderun Belediyesini de ziyaret ederek belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Bölümleri gezen Şahutoğlu, belediye personelleriyle tek-tek tokalaşarak çalışmalarında başarılar diledi.
Çalışmalar kapsamında İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği’ni de ziyaret eden Şahutoğlu, Dernek Başkanı Cemal Çelik, dernek yönetimi ve üyeler tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.
Samimi karşılamadan ötürü dernek üyelerine teşekkürlerini sunan Şahutoğlu, sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiklerini, İskenderun’u, kentin dinamikleriyle istişare ederek ortak akılla yönetmenin kararlılığında olduklarını yineledi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.