İTSO Yönetiminden Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın’a Hayırlı olsun ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Belen Kaymakamlığına atanan Hayrettin Baskın’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun ve Belen ile ilgili ekonomik kültürel ve eğitim konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İTSO yönetiminin İskenderun ve Belen’de eğitim başta olmak üzere bir çok konuda ciddi katkılar verdiğine vurgu yaparak, yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun, Belen ve Topboğazına kadar üyelerinin bulunduğunu belirterek; “İTSO olarak Belen’ de  eğitim başta olmak üzere bir çok  desteklerimiz oldu. Fırsat buldukça Belen’deki üyelerimizi de ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyoruz.  İskenderun ve Belen’i ayrılmaz bir bütün olarak görüyoruz. Bu birlikteliğin devam etmesi temennisiyle yönetim kurulu arkadaşlarım adına yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Hıdır Güneş ve Mehmet Ünüvar yer aldılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.