Mete Aslan: Belediyecilik fabrika yönetmeye veya doktorluk yapmaya benzemez

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Miting programlarına Gürsel mahallesinden başlayan İskenderun ittifakı Demokrat Parti adayı Mete Aslan, toplanan kalabalığa İskenderun ittifakının önemini anlattı ve 31 Mart seçimlerinde İskenderun’un kaderini tayin etmek için iyi düşünmek gerektiğini vurguladı.


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın İskenderun ziyaretini de değerlendiren Mete Aslan, “Reis-i cumhurumuz İskenderun’da birkaç hizmetten bahsetti. Arıtma tesisi ve içme suyu dedi. Oysa artırma tesisini ben yapmıştım. İçme suyunu da hala göremedik. Ben Payas’a kadar getirmiştim 10 yıldır içme suyu gelmedi. Sürpriz deyince de il olduk sandım. Çay dağıttı. İskenderun’a devletin yaptığı hizmetleri sıralayın desem kaç tane sayarsınız. Gürsel mahallesi artık bu konuşmalara kanmıyor. Gürsel mahallesi yapılanı da biliyor yapılmayacak olanları da biliyor. Diğer iki adayın İskenderun’a bir şey veremeyecek olmasının da farkında. Belediyecilik fabrika yönetmeye veya doktorluk yapmaya benzemez. Doktor gidip hastasını tedavi edecek fabrika sahibi gidip işini yapacak. Ağabeyi Varlık fonuna kendisi belediye başkan adayı. Devletin mallarını satmaya yetkili kurumun üyesi ve kardeşi İskenderun’a ne verecek? Biraz düşündüğünüzde İskenderun üzerinde oynanan oyunu görürsünüz. İskenderun için yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Belediye başkanlığı dönemimi hatırlayın. Disiplin ve temizlik tüm ülke genelinde bilinen ve konuşulan bir durumdu. Bugün İskenderun’un temizliğini ve disiplin sorununu görüyorsunuz. İki dönem farklı partileri denediniz. 10 yıl boşa gitti. Bir 5 yıl daha boşa gitmemesi için biz kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.