Erdoğan, İskenderun’da Teröre Geçit Yok mesajı verdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıt Alanı’nda düzenlenen İskenderun mitinginde konuştu. Erdoğan, “Suriye’nin kuzeyinde ülkemiz karşıtı bir terör koridorunun oluşturulmasına fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisince İskenderun Anıt Alanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Sözlerine, “Gönlümüzün limanı İskenderun. İklimi sıcak, kalbi sıcak, insanı sıcak İskenderun. Dağıyla, deniziyle, körfeziyle Doğu Akdeniz’de zümrüt gibi ışıldayan İskenderun. Kardeşliğin, muhabbetin, ticaretin merkezi İskenderun. Yeşille mavinin, tarihle tabiatın, kültürle sanatın kavşak noktası İskenderun. Bugün sizleri hasretle selamlıyorum.” diyerek başlayan Erdoğan, Hatay ve ilçelerini de selamladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın İskenderunilçesinde yapımı tamamlanarak ibadete açılan Nihal Atakaş Camii’de yatsı namazını kıldıktan sonra Kuran-ı Kerim okudu. Osmanlı Selçuklu ve modern mimari ile yapılan Türkiye’deki ender camilerden olan camide vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a camiyi yaptıran hayırsever iş adamı Recep Atakaş içerisinde Kuran-ı Kerim ayetleri olan bir hediye takdim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın namazdan sonra Kuran-ı Kerim okuması bir çok kişi tarafından cep telefonu ile çekilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.