Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderunlulara hitabedecek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Mart Pazar günü miting için Hatay’a geliyor.

Seçim çalışmaları kapsamında 10 Mart Pazar Günü İskenderun’da saat 16’da İskenderun Anıt Alanında halkla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 gün önce Antakya’da rekor bir katılımın olduğu mitingte Hatay’lılar ile buluşmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhur İttifakı AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Güler, Cumhurbaşkanı her fırsatta Hatay’a olan ilgisini ve sevgisini belirtiyor. Antakya’daki mitingte coşkulu kalabalığa hitabeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İskenderun’da ağırlayacaklarını katdeden Güler, “Ben tüm Hatay’lıları liderlerlerini karşılamaya davet ediyor, yine rekor katılım bekliyorum. Cumhurbaşkanımızın bu sene içerisindeki 2. gelişi Hatay’a ve Hatay’lılara olan sevgisini gösteriyor. Bu da bize 31 Mart için büyük güç ve destek veriyor. Hatay çok güzel olacak’ açıklamasında bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.