Şahutoğlu’na Meşaleli Karşılama

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Çınarlı Mahallesi’nde meşalelerle karşılandı.

Çınarlı Mahallesi Muhtarlık binasında, Mahalle Muhtarı Necati Bahriyeli ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Şahutoğlu, coşkulu karşılamadan ötürü mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Şahutoğlu, hedef ve projelerini anlattı. En önemli hedeflerinin kent barışı ve huzuru olduğunu vurgulayan Şahutoğlu, huzurlu ve güvenli bir yaşamın olmadığı bir kentte başka hiçbir şeyin önem taşımayacağını söyledi.
Projelerini ayrıntılı bir şekilde anlatan Şahutoğlu, Barbaros, Sakarya ve Dumlupınar Mahallelerinde de halkla buluştu.
Yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Sakarya Mahallesi Taşıyıcılar Kooperatifini de ziyaret eden Şahutoğlu, Kooperatif Başkanı Kadir Seven’den sıkıntılarını dinledi.
Tüm şoför esnafı adına konuşan Seven, engellilerin binebileceği araçların alınması zorunluluğunu dile getirerek; “Ekonomik koşullar belli, bu kararı alırken bizleri de düşünmeleri lazım. Bu araçlar 250-300 milyar civarında. Hangimiz bunu alabilecek güçteyiz? En azından 0-3 yaş zorunluluğu yerine 5 yaş kriteri getirilirse ikinci el araç alma ve bu projeye dahil olma şansımız olabilir” dedi.
Birkaç sıkıntıyı daha dile getiren Seven’den sonra söz alan Şahutoğlu, araç alımı ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesinin sıfır araç yerine 6 yaş ile ilgili görüşmeler yaptığını ifade ederek; “Dolmuşçularımızın sıkıntıları ile ilgili notları aldım. Araç fiyatları ve yaş sınırının esnetilmesiyle ilgili bir talep var, değerlendiriliyor. Emrivaki, esnafımızı mağdur edecek bir tutumu biz de kabul etmeyiz. Sizlere destek noktasında irade göstereceğiz” dedi.


Bir esnafın, ‘Bir imza için Antakya’ya gidiyoruz, tüm günümüz ölüyor’ şeklindeki sitemine de yanıt veren Şahutoğlu, bu durumu bildiklerini, Büyükşehir belediyesi ile İskenderun’da temsilcilerin olması yönünde görüşmeler yaptıklarını anlatarak; “Vatandaşlarımızın sorununun yerinde çözümü konusunda ısrarcı olacağız” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.