Arsuz, geleceğe ‘Güven’le gülümseyecek!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hayalindeki Arsuz’u şekillendirmek için toplumun tüm kesimleriyle ortak akıl buluşmaları gerçekleştiren CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, bu kapsamda ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Güne Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyet’in değerlerini günümüz insanına anlatan Atatürkçü Düşünce Derneği Karaağaç Şubesi’ni ziyaret ederek başlayan Asaf Güven ve meclis üyesi adayları, daha sonra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, gazetecilerin gözünden Arsuz’udinledi ve hedeflerini paylaştı. Yoğun temposuna, Karaağaç Minibüs Durağı’ndaki dolmuş şöförleri ziyaretiyle devam eden Güven, daha sonra Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde kurulan iki ayrı Salı pazarını ziyaret ederek hem esnafla hem de vatandaşlarla buluştu.

 

“Atatürk sevdalısı adayımıza desteğimiz tam”

Gerçekleşen ziyarette ADD Karaağaç Şube Başkanı Kemal İşkarak, CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “ Hem Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı başkan adayımıza, hem de Cumhuriyet Halk Partisi’ne dün olduğu gibi, bugünde desteğimiz tamdır” dedi.

 

 “Arsuz, bizim gözbebeğimiz”

Asaf Güven’in devraldığı bayrağı en üst seviyeye taşıyacağına inandığını söyleyen İGC Başkanı Veysel Cıncık ise, “Yıllardan beri çocuklarımızın Asaf Amcası bizim de Asaf Ağabeyimizsiniz. Çok uzun zamandan beri sizi tanıyoruz. Bölgede Madenli Belde Belediye Başkanlığı yaptığınız dönemi ve hizmetlerinizi de biliyoruz. Arsuz için güzel projeler üreteceksiniz diye umuyorum. Çıktığınız bu yolda size başarılar diliyoruz. Bu bir hizmet yarışı. Bu bayrağı Asaf Güven daha yüksek yerlere taşıyacaktır. Arsuz bizim gözbebeğimiz, bugüne kadar hep Arsuzla iç içe olduk. Sınırlar bizim aramıza bir engel koyamaz. Dün de Arsuz, İskenderun olarak tanınırdı, bugünde öyle olacak, yarında öyle olacak. Arsuz, Türkiye’nin bakir kalmış en güzel turizm bölgelerinden biri” dedi.

 

“Hedefimiz büyük”

Arsuz’un hassasiyetlerini ve önceliklerini çok iyi bildiğini söyleyen CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven de, halkla yönetim ilkesiyle, ilçedeki temel sorunlarını çözüme kavuşturacağını ifade etti.

Arsuz’u Türkiye’nin sayılı turizm ve tarım ilçesi haline getirmek için, üreten, geleceğe gülümseyen bir kent yaratmak için önemli projeler hazırladıklarını söyleyen Güven, “Arsuz’la ilgili ne yapılabilir konusunda uzun vadeli projeler üretmeye çalışıyoruz. Klasik belediyeciliğin dışında, her zaman halkla beraberbelediyecilik anlayışıyla oturacağız, her projeyi bir daha bir daha gözden geçireceğiz ve halkımızla birlikte paylaşıp, tartışacağız. Tarım ve turizmde dahil teknik elemanlardan yardım alacağız. Ortak fikirlerle, hep beraber Arsuz’u istediğimiz seviyeye taşıyacağız. Arsuz’u Türkiye’de sayılan, bilinen bir turizm ve tarım ilçesi haline getireceğiz.  Çok dağınık bir yerleşim yerine sahip olduğundan dikkatli çalışmalar yapmamız gerekiyor. Hedefimiz Arsuz’da sadece kazanmak değil, azami oy oranına ulaşmak, bununla birlikte Lütfü Savaş’ı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçtirmek ve hizmetlerimizi birlikte yürütmektir. Çünkü, Büyükşehir büyük bir güçtür. Bu güçle birlikteArsuz’a çok güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyoruz” dedi.

 

“Üreten bir Arsuz için geliyoruz”

Daha sonra Karaağaç Minibüs Durağında dolmuş şoförleri ile bir araya gelen Asaf Güven,  ulaşım ile ilgili sorunların çözümü için Hatay Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde olacaklarını belirterek, tüm talepleri büyük bir titizlikle dinledi.

Semt pazarında esnafla keyifli diyaloglar yaşayan Asaf Güven, hayırlı işler dilediği pazarcılarla sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulundu, vatandaşlarla tek tek el sıkıştı. Modern tarımcılık ile üreten bir Arsuz’un temellerini birlikte atacaklarını söyleyen Güven, ilçedeki tarım potansiyelini ve bereketli toprakları en doğru şekilde değerlendireceklerine vurgu yaptı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.