Arsuz’da CHP ve AK Parti buluşması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Uluçınar Mahallesinde meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretleri yaparken, toplantı halinde olduklarını öğrenen Millet İttifakı CHP’li belediye başkan adayı Dr. Asaf Güven, CHP İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP’li meclis üyelerini, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök ve meclis üyeleri ile birlikte CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nda ziyaret ederek başarılar diledi.


Arsuz’un güzelliğini, hoşgörü iklimini bir kez daha gözler önüne seren buluşmada, CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Dr. Asaf Güven ve meclis üyeleri ile kucaklaştılar.

Necim Bozkurt, “Toprağının bereketinden, doğan güneşinin sıcaklığından, batan güneşinin kızıllığından, denizinin serin sularından beslenen biz Arsuzlular’a ve Hatay’a özgü olan hoşgörü ve saygı ikliminin meyvelerini hep birlikte toplayarak geleceğe umutla bakan bir Arsuz’u hep birlikte kucaklayacağız.
Sıcak karşılamaları, başarı dilekleri ve hoşsohbetleri için CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Doktor Asaf Güven ve İlçe Başkanı Faik Çekin’in şahsında tüm CHP Arsuz ilçe teşkilatı ve meclis üyelerine teşekkür ederiz.”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.