ÇINARLI METE ASLAN’I “BAĞRINA BASTI”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’a bağlı Çınarlı mahallesine çıkarma yapan İskenderun İttifakı adayı Mete Aslan burada mahalle sakinlerinin yoğun sevgi gösterileri ile karşılaştı.

Kendisini karşılamaya gelen mahalle sakinlerinin sloganları arasında muhtarlık binasına gelen Mete Aslan, “İskenderun ittifakı için hepiniz mücadele etmelisiniz. Bu bir parti veya bir şahıs meselesi değil. Mete Aslan meselesi de değil. Bu İskenderun meselesi” dedi.
Büyükşehir yasasının yanlış olduğunu ifade eden Mete Aslan, “En başından beri bu yasaya karşı çıktım. İlçeler arasındaki mesafe ve yüz ölçümü bakımından büyükşehir kapsamına girmemeliydik. Bugün sıkıntısını çekiyoruz zaten” dedi.
Tüm gelirin Büyükşehir belediyesine yani Antakya’ya gittiğine de dikkat çeken Mete Aslan, “Benim caddemdeki araçlardan para alıp Antakya’ya götürüyorlar. Zaten tüm yetkiler sende. İskenderun’a ne verdin. Ben belediye başkanı olduğumda yasal haklarımı kullanacağım. İskenderun’un kimsenin oyuncağı olmayacağını da göstereceğim” dedi.
İskenderun ittifakının önemine de vurgu yapan Aslan, “Her birinizin bir gönül verdiği parti var. İttifak yaptılar size sormadılar. Adayı da siz belirlemediniz. O zaman biz de madem halk bu adayları benimsemedi o zaman biz varız diyerek yola çıktık. Önünüzde 3 seçenek var. İyi düşünün öyle karar verin. Benim yaptıklarım ortada. İskenderun’u modern bir kent haline getirdik şimdi daha da ileri taşıyacağız” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.