Tosyalı: HBB ve İskenderun’u Cumhur İttifakında buluşturacağız

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, basın mensuplarıyla buluştuğu toplantıda aday olması vesilesiyle çok güzel insanları tanıdığını, birçok dostluk kurduğunu belirterek, 31 Mart Yerel Seçiminde bu dostlukların desteğe dönüşeceğini söyledi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ak Parti ve MHP Meclis Üyeleri’nin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Fatih Tosyalı, hiçbir beklentisi olmadan “Halka hizmet, Hakka hizmet” şiarıyla İskenderun’a hizmet edeceği mesajını verdiği basın toplantısında hedeflediği belediyecilik hizmetine ilişkin görüşlerini medya temsilcileriyle paylaştı.

İsrafın önünü keseceğini, kentin hak ettiği hizmeti alacağını anlatan ittifakın adayı Fatih Tosyalı, “Güvenin adı Fatih Tosyalı” sloganı ile gönül belediyeciliği yapacaklarını ifade etti.

“Cumhurbaşkanımızın 11 maddelik seçim manifestosu benim yol rehberimdir”

İskenderun için en güzelini düşündüğünü anlatan Fatih Tosyalı, Cumhur İttifakı olarak çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını kaydeden Fatih Tosyalı, “Biz de menfaat ve çıkar olmaz. Bilerek yanlış olmaz. İskenderun’a hizmet ederken, bize yardımcı olun. Herkes denetçi olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim manifestosunu açıklarken, sanki içimden geçenleri aktarmış. Manifestoda yer alan 11 madde de benim yol rehberimdir. Şeffaflık bizim işimiz. İhaleler kişiye özel ya da menfaat kazandırmak için olmayacak. Bundan menfaat kazanacak tek yer, İskenderun’dur. Halkımızdır! İhaleler kamera ortamında halka yansıtılacak. İsrafın önünü keseceğiz! 11 madde ana ilkemiz olacak. HBB ile ortadaki sorunu kaldıracağız. İskenderun HBB’den hak ettiği hizmeti alamıyor. Hizmet almak için İskenderun’u HBB ile buluşturmalıyız. Buluşturmalıyız ki; Sorunlar, şikâyetler ortadan kalksın. ‘Hayırda hizmet eden Hayırda hissedar olur’ derler. Bu güzel şehri hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz!” diyerek halkın kendisine sahip çıktığını, kucak açtığını kaydeden Tosyalı, “halkımız her yerde bize sahip çıkıyorlar. Allah mahcup etmesin. Benim en ufak şahsi bir beklentim yok, bizim tek amacımız şehrimize ve ilçemize hizmet etmek. Daha güzel bir İskenderun için gece gündüz çalışmak. Biz bu yola mesai arkadaşlarımızla beraber çıktık ve beraber yürüyeceğiz. Bizim birlikteliğimiz şehrimiz ve ilçemiz lehine devam edecek. Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak şehrimize hizmet etmeye talibiz” dedi.

 ‘5 MART’TA PROJELERİMİZİ AÇIKLIYORUZ’
Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 5 Mart tarihinde Yazıcı Kültür Merkezi’nde İskenderun ile ilgili projelerini açıklayacaklarını belirterek  “İskenderun’da eksikliği hissedilen birçok proje üzerinde konuştuk. Çok güzel projelerimiz var. Örneğin, bisiklet yolu. Stadyum civarında park. Kadın eğitim merkezleri, çocuk kulübü.. İSTE’de kütüphanemiz olacak. Orada gölet yapıldı, şimdi de çay bahçeleri yapılacak.. İskenderun bu şekilde, üniversite ile buluşacak. Bizim yönetim anlayışımızda şu var; herkes işini doğru yapacak. İskenderun’da çukur çamur olmayacak. Yeşile büyük önem veriyoruz. Parkı olmayan mahallelerimiz var. Gittiğim her yerde eksiklikleri yazıyoruz. Ziraat Bahçesi devasa parka dönüşecek. SSK’nın olduğu yer, yeni hastane kurulunca parka dönüşecek. Belediyemizde çalışan mevcut arkadaşlarımızdan maksimum faydalanacağız. Herkes İskenderun’un hizmetkârı olacak. Kimsenin ideolojisine bakmam, gayret eden çalışan bizim için önemli. Bu konuda başarılı olmuş diğer illerimizdeki büyükşehirlerden destek alır, düşüncelerinden faydalanırız. Ben hiçbir zaman insanlarımızı ideolojik pencereden ayırmadım. Buna da hakkım yok. Ancak her kim vatanın parçalanmasına, şer odakların çizgisinden yürüyorsa, onlarla işimiz olmaz. Vatanına bağlı, vatanı için çalışan, milleti için çabalayan herkes bizimledir” diye konuştu.

“Ortak akılla İskenderun’u yöneteceğiz”

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve  MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Basınla buluşma toplantısında İskenderun’u ortak akılla yönetecekleri mesajını verdiler. “Yenikapı ruhuyla beslenen Cumhur İttifakıyla İskenderun’un şahlanacağını belirten başkanlar, İskenderun ve HBB’yi aynı çatıda buluşturacaklarını belirterek seçimlerin “Cumhur İttifakının zaferiyle sonuçlanacağını  İskenderunlular ile omuz omuza verip Fatih  Tosyalı’yı başkan yapacaklarını ve 20 bin oyla İskenderun’da seçim kazanacaklarının” mesajını verdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.