ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KONUŞMA KURSU İÇİN YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü kurs hizmeti kapsamında gençlere yönelik ücretsiz İngilizce konuşma kursunda yeni dönem başlıyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; A1 seviyesinde günlük konuşma dili kursunun toplam 3 ay süreyle verileceği ve 1 – 15 Mart tarihleri arasında başvuru yapılabileceği belirtildi. Açıklamanın devamında uzman öğretmenler tarafından verilecek olan kurstan yararlanmak isteyenlerin; Lise veya üniversite mezunu olmak, 1 adet kimlik fotokopisi, 1 adet öğrenim belgesi ve 1 adet fotoğraf ile müracaat edebilecekleri belirtildi. Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde verilecek olan ücretsiz İngilizce kursuna katılmak isteyen vatandaşların Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri veya 0326 213 16 15 numaralı telefondan bilgi alınabileceği belirtildi.

ANTAKYA BELEDİYESİ, SIFIK ATIK PROJESİ KAPSAMINDA

OKULLARDA ÇEVRE EĞİTİMLERİ VERİYOR

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Denetim Birimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Sıfır Atık Projesi’ne destek olmak için Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İffet Zübeyr Göçmen İlkokulu, Dikmece Ortaokulu ve Maşuklu Hayrettin Çolakoğlu Ortaokulu’nda öğrencilere yönelik çevre eğitimleri verdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi. “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında; Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İffet Zübeyr Göçmen İlkokulu, Dikmece Ortaokulu ve Maşuklu Hayrettin Çolakoğlu Ortaokulu’nda öğrencilere yönelik çevre koruma bilincini oluşturmak ve farkındalığı arttırmak için Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Denetim Birimi personellerimiz tarafından Çevre Eğitimleri verildi.

Eğitimlerde sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde doğal kaynakların korunması, atıkların kontrol altına alınarak israfın önlenmesi, atığın azaltılması ve oluşan atıkların kaynağında ayrı ayrı toplanarak dönüştürülmesini kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan ” Sıfır Atık” yaklaşımının önemi anlatıldı. Antakya Belediyesi olarak Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilkokul ve ortaokullara yönelik olarak öğrencilere, Sıfır Atık Projesi’ne destek olmak, çevre koruma bilincini oluşturmak ve farkındalığı arttırmak için Çevre Eğitimlerini sürdüreceğiz.”

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.