DP adayı Aslan Yıldırım Alpay ‘yı ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, ülkücü camianın ve İskenderun’un tanınan yüzü iş adamı Yıldırım Alpay’ın misafiri oldu.

 

Sahibi olduğu Yeni Cemnur Tesislerinde Mete Aslan’ı karşılayan Yıldırım Alpay, “Bilenler bilir, bilmeyenler de bilsin ki dün olduğu gibi bugün de Mete Aslan’ın yanındayız” dedi.
Mete Aslan’ın 15 yıl boyunca İskenderun’a kazandırdığı hizmetlerin unutulmaz olduğunu ve yeniden Mete Aslan’ın İskenderun’a el atması gerektiğine inandıklarını ifade eden YıldırımAlpay, “Dün olduğu gibi bugün de Mete başkanımızın yanındayız. Kendisini ve ekibini ağırlamaktan da onur duyduk” dedi.

Mete Aslan’da misafirperverliğinden dolayı Alpay’a teşekkür ederken, “Yıldırım kardeşim her zaman bizlerin yanında olmuş ve desteklerini esirgememiştir. Bugün de bizimle birlikte olduğunu söyleyerek bizleri mutlu etmiştir. İskenderun İttifakı adı altında toplandığımız bu davanın tek amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Yıldırım kardeşim gibi halkımızın da beklentisi bizlerin İskenderun’u yeniden eski huzur ve modern kent görünümüne kavuşmaktır. Bizler de bunun bilincinde bu şehri yeniden eskisi gibi huzurlu temiz ve modern bir kent haline getireceğiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.