Şahutoğlu:“Üvey evlat muamelesi gören Karayılan’a hizmet getireceğiz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Karayılan’da ev ziyaretlerinde bulunan CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Üvey evlat muamelesi gören Karayılan’a hizmet getireceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile birlikte Karayılan’da gün boyu ev ziyaretlerinde bulundu. Karayılan’da oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Şahutoğlu, bölgenin sıkıntılarını çok iyi bildiğini ifade ederek; “Bu beldeler üvey çocuk muamelesi görüyor. 5 yıldır belediye imkânlarından hak ettiği, alması gereken hizmetlerin neredeyse hiç birisini almamış” diye konuştu.

Siyaseti yalandan arındıracaklarını, tutacakları sözleri vereceklerini, tutamayacakları hiçbir sözü vermeyeceklerini kaydeden Şahutoğlu; “Bu şehre hizmet üretmek için bu yola çıktık. Bu şehrin barışına, huzuruna, birliğine, kardeşliğine katkı sağlamak ve bunun devamının sağlanması yönünde irade göstermek için bu yönetime talibiz” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak İskenderun’un 45 Mahallesi’ne eşit hizmet götüreceklerinin sözünü veren Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Belediye yönetimi kesinlikle adil olmalı. Hakkı, haklıya teslim etmeli, vicdanlı davranmalı, insanları ötekileştirmeden, dışlamadan, herkesi kucaklayan bir zihniyette olması gerekir. Bizim her şeyden önce buna ihtiyacımız var. Belediye elindeki imkanları, kişilerin, zümrelerin değil umumun menfaatini gözeterek kullanmak zorundadır. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde hareket etmek istiyoruz. Çünkü gittiğimiz birçok yerde su, elektrik, sorunundan, yayla yolları ile ilgili sıkıntılardan bahsedildi. Sosyal yaşam anlamında sıkıntılarından bahsedildi. Bu hizmetler Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi buluşturursak çok daha kolay hayata geçirilir” derken hem kendisi için hem de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş için destek istedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.