Tosyalı’ya Yörük Türkmenlerden Kefiye

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, her yerde İskenderun’a dair hedeflerini anlatıyor; BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sahada yoğun bir şekilde çalışıyor. Gönüllere dokunan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gittiği her yerde ilgi görüyor.

YÖRÜKLERDEN TOSYALI’YA KEFİYE!
Başkan Adayı Fatih Tosyalı gün içerisinde Hatay Turan Kültür Derneği’ni ziyaret ederek, hedeflerini anlattı. Tosyalı, “Hatay Turan Kültür Derneği ziyaretimizde şahsıma Yörük Türkmen Kefiyesi takdim eden değerli dernek başkanımız Ali Atvur Beyefendi ve değerli üyelerimize müteşekkirim. Şanlı geçmişimizin nişanesi olarak bu kültür mirasımızı omuzlarımda taşımaktan onur duyuyorum” dedi.

Daha sonra İsdemir Çalışanları Emekliler Derneği Başkanı Nurullah Er ve yönetimini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’a dair hedeflerini anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, işletmeciliğini Gülsüm Aydın ve Banu Güdücü’nün yapmış olduğu Lezzet Mantı Evi’nin açılış kurdelesini keserek hizmete açtı.

Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın ziyaret turu ATSİAD ile devam etti. Bölgemize gerek ekonomik, gerekse istihdam anlamında katkı sağlayan ATSİAD’ın Başkanı Yusuf Yılmaz ve iş insanlarını ziyaret eden Tosyalı, talep ve beklentileri dinledi.

İskenderun’u STK’lar, iş dünyası, muhtarlar ve meslek kuruluşlarıyla birlikte ‘ortak akıl’ ile yöneticeklerini anlatan Tosyalı, “Şehrimiz ticaretine yön veren ve ekonomisine büyük katkıları olan iş insanlarıyla projelerimiz ve İskenderunumuz üzerine görüştük” dedi.


İş dünyası temsilcileri çıkmış olduğu bu yolda Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.