Yılmaz Şahutoğlu: “Belediyelerle geldiler belediyelerle gidecekler”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Belediye başkan aday adayları, partililer ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partili Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 31 Mart yerel seçimlerin ardından İskenderun’a bahar geleceğini söyledi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun ardından konuşan İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, CHP ve İYİ Parti’nin Türkiye için kader birliği yaptıklarını belirterek Millet İttifakını genel de iktidar yapmak için çalışacaklarını söyledi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hükümetin desteğini arkasına alan İskenderun Belediyesinin 5 yıldır taş üstünde taş koymadığını belirterek “İskenderun bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor. Doktor Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun’a hak ettiği hizmeti vermek için aday oldu. El birliğiyle İskenderun’u hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

“Belediyelerle geldiler belediyelerle gidecekler”

İskenderun’u yönetmeye talip olarak yoğun bir şekilde saha çalışması yaptıklarını belirten CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 31 Mart’a kadar bu mücadeleyi yoğun bir şekilde, millet ittifakı adına yürüttüklerini 1 Nisan sabahı İskenderun Belediyesine zafer bayrağını dikeceklerini ifade etti. Şahutoğlu; “İskenderun’a baharı erken getireceğiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.