HBB Adayı İbrahim Güler: Devlet Bekasının Tehlikeye Girdiği Her Dönemde İttifak Olmuştur

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, ,Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Kumlu İttifak adayı Mehmet Deli, Kumlu seçim bürosu açılışında coşkuyla karşılandılar. AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, “24 Hazirandan çıkıp, yine 24 Haziran gibi önemli, 24 Haziran gibi hassas, değerli bir seçime doğru gidiyoruz.” vurgusu yapıldı.

“Burası Kumlu Hatay’ın Nabzının Attığı Yer”
Kadın Kollarının coşkusunu gören AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, “Ne varsa Kadın Kollarında var” diyerek onların coşkularını iltifat ederek onurlandırdı.
Ulusal ve yerel anlamda önemli bir seçime gidildiğine işaret eden İbrahim Güler, “Hatay’ın Başkanı İbrahim Güler” sloganlarıyla karşılandı. Çıkarların hiçbir zaman Kumlu’da ön planda olmadığını söyleyen İbrahim Güler, “Burası Kumlu Ovanın nabzının attığı yerdir” dedi.

AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, “24 Hazirandan çıkıp yine 24 Haziran gibi önemli 24 Haziran gibi hassas değerli bir seçime doğru gidiyoruz. Biz her ulusal anlamda hem milli, hem de yerel hizmetler açısından değerli olan bir seçime doğru gidiyoruz. Bizler Hatay’da her konuda her zaman birlik içerisinde olduk. Her daim birlikte hareket ettik, milli mesleklere karşı her zaman Tek Yumruk olduk.” dedi.
Cumhur İttifakının anlamını dile getiren Başkan Adayı Güler, ne Devlet Bahçeli’nin seçim kaygısı, ne de Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi kaygısından dolayı kurulmadığını ve “İkisinin de böyle bir derdi yok. Makamlar için değil koltukları için değil, Devletin bekası için kurulduğunu ve bugün Cumhur İttifakı milletin birliğini bozmaya çalışan fitne fesata karşı kuruldu. Devletimiz için yaşarız, vatanımız için yaşarız, milletimiz için yaşarız, bayrağımız için yaşarız ve o şuuru yüreğimizde hissederiz. Bu böyle biline” dedi.
AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler,
Kumlu’da hiç kimse fitne fesata müsaade etmez. Cumhur İttifakı ete kemiğe büründüğü yer ona Kumlu Cumhur İttifakında tarih yazacak, 31 Mart’ta hevesleri kursağında kalacak. 2014 seçimlerinde Reyhanlıda meclis üyesi adayı idim. Ama daha çok Kumlu’da çalıştım. Şimdide bizler MHP ve AK Partili olarak memleket işi gönül işi diyerek omuz omuza çalışıyoruz” Dedi.
Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac’ın cenazesi olduğundan dolayı seçim bürosunun açılışına Antep’de bulunması dolayısı ile katılamadığını söyleyen Güler, önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakının adayı Mehmet Deli ile Kumlu’nun hak ettiği yere geleceğini söyledi. Cumhur İttifakı olarak 6 vekil çıkardıklarını belirten AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, Kumlu’yu hak ettiği yere ve hizmete kavuşturacaklarını söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.