Bölgenin Parlayan yıldızı olan Arsuz’a iş adamlarından tam destek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular. ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerinin İTSO ziyaretinde ağırlıklı olarak Arsuz turizmi ve bölgede yaşanan sone ekonomik gelişmeler ele alındı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Arsuz Türkiye’nin en önemli tarım ve turizm merkezlerimizden biri. Tarihi, doğal güzellikleri ve denizi ile önemli bir potansiyele sahip. Bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekir.  Hatay Ortadoğu’ya yakın olması nedeniyle önemli bir konuma sahip. Temennimiz Suriye olaylarının sona ermesi ile bölgemizdeki sanayi, ticaret ve turizmin çok hareketleneceğini bekliyoruz. Bunların başında da  Arsuz ilçemiz gelmektedir. Tarım ve turizm potansiyeli yönünden en şanslı bölgemiz olan Arsuz,  siz değerli iş adamlarımızın azim gayretleri ile daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

ARİAD Başkanı   Adnan Ağır ziyarette yaptığı konuşmasında ise,  Hatay’ın ve bölgenin parlayan yıldızı olan Arsuz’da daha iyi hizmet edebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. Dernek olarak bölge ekonomisine değer katacak çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz de yapmaktayız. Dernek olarak Eğitim ve yardımlar yaparak sosyal sorumluluklarımızı da yerine getiriyoruz.Tarım ve turizm şehri olan Arsuzşehrimizin kalkınması için çalışmalar yapmaktayız. ARİAD olarak sizleri her zaman yanımızda görmenin de onurunu yaşıyoruz. Bu vesile İTSO yönetimine de çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Arsuz İşadamları Derneğinin ziyaretinde,İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.