Beyazıd-ı Bestami diyarı Kırıkhan, AK Parti HBB Adayı İbrahim Güler’i bağrına bastı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, Kırkhan’da Cumhur İttifakı seçim büro açılışında seçmenler tarafından coşkuyla karşılandı.

İbrahim Güler, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Milletvekilleri, İlçe Teşkilat Başkanları ve partililerin katıldığı seçim bürosu açılışında, Nakliyecilik sektöründen arkadaşlarının kendisini karşılamak üzere alanda olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Güler, konuşmasına Kırıkhan’ın en önemli değerlerinden Beyazıt Bestami Hazretlerine dikkat çekerek, başladı ve “Büyükşehir Başkanlığına geldiğimizde Beyazıt Bestami denince akla Kırıkhan’ın geleceğini ve tüm Türkiye’de tanınan bir ilçe konumuna getireceklerini söyledi.

Kırıkhan’ın temel ihtiyaçlarının Hatay BB tarafından karşılanmadığını söyleyen İbrahim Güler, Lütfü Savaş’ın Hatay’da hizmette sınıfta kaldığını belirterek, “Hatay’ı hizmetle buluşturmaya geliyoruz” dedi.

Kendisine bir vatandaştan gelen mesajı kalabalık ile paylaştı. “Keşke CHP Belediye Başkanının ismi Lütfü Savaş değil de, Lütfi Barış olaydı. Şu memleket istişare ile uzlaşı ile didişmeden, topu taca atmadan, bahane üretmeden, milletin aklıyla alay etmeden, yalan söylemeden, Hatay’a hizmet gelseydi diyor. Vallahi doğru söylüyor.” Dedi.

Cumhur ittifakının eskiden beri var olduğuna işaret eden AK Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Güler, konuşmasının devamında;  “Cumhur İttifakı ile birlikte 31 Marta doğru gidiyoruz. El ele verip memleketimiz için yaşayacağız. Memleketimiz için çalışacağız Belediyecilik gönül işi diyoruz. Kırıkhan’da Belediye Başkanı Sayın Ayhan Yavuz abim yaptığı icraatları anlattı bitiremedi. Orada yazıyor diye tamamladı. Değerli arkadaşlar bugüne kadar hep bir türkü dinlediniz. Bir Türkü tutturmuşlar. Çalıştırmıyorlar. Engelliyorlar diyorlar. Kırıkhan’ın hastane caddesi yapılıyor. Engel olan var mı? Hayır”. İfadelerini kullandı.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.