İskenderun şehir içindeki “otogar ilgi bekliyor!”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da şehiriçi toplu taşıma işi yapan minibüs ve otobüslerin kullandığı otogar zemini şikâyet konusu oluyor. Kentte şehir içi taşımacılık yapan şoförler, Hatay Büyükşehir Belediyesini göreve çağırdı.

Şehir içi taşımacılığı yapan 725 aracın konuşlandığı otogarın zemin asfaltı ile ilgili sıkıntılarını dile getiren hat şoförleri, “her araç başına araç büyüklüğüne göre yılda 3 bin lira küçük kapasiteli araçlar ise 2 bin liraya yakın yılda Hatay Büyükşehir’e para ödüyoruz. Ama gelin görün ki otogarın zemini bile çukur çukur, araçların hareket ederken zorluk çekmesi bir kenara yağan yağmurda biriken yağmur suları yolcuları da canından bezdiriyor. Yolcuların araç bekleyecekleri oturma yerleri bile yok. Biz şoförlerin oturup dinleneceği çay içeceğimiz yer, tuvalet sıkıntısı var. Sorumluluklarımızı bizden yerine  yerine getirmemizi isteyenlerden biz de sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyoruz. Hizmet getirmiyorlar. Bu nasıl belediyecilik anlayışı” şeklinde sıkıntılarını dile getirdiler.

Olabildiğince kısa zaman dilimi içerisinde bu sıkıntının giderilmesini isteyen hat şoförleri, Hatay Büyükşehir Belediyesinin kendilerini dikkate almasını istediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.