Kubilay Aksay son yolculuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’da CHP siyasetinin önemli isimlerindendi. Gazetecilik ve köşe yazarlığı da yapan Kubilay Aksay (78),  Sarımazı’da kılınan Cuma namazının ardından İskenderun Çankaya Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Kubilay Aksay, İskenderun ve Ankara´da belediye ve İŞKUR´da müdürlük yaptı, uzun  süre siyasetle uğraşıp, birkaç kez CHP Hatay Milletvekili adayı oldu, yerel gazetelerde köşe yazıları yazan Aksay, rahatsızlığı dolayısı ile tedavisini evinde sürdüren evli ve iki çocuk babası, 5 torun sahibi olan Kubilay Aksay, memurluk, siyaset, gazetecilik dışında sosyal alanda da birçok dernekte üyelik ve yöneticilik görevinde bulunmuştu. Merhum Kubilay Aksay’ın cenaze törenine, Belen CHP teşkilatı, İskenderun Belediye Başkan Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun – Arsuz – Belen Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Aksay ailesi, yakınları sevenleri ve CHP’liler hazır bulundu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.