Deniz Kuvvetleri Komutanı’ndan Kaymakam Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun ve çevresindeki Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı askeri birliklerde tetkik ve incelemede bulunmak üzere İskenderun’a gelen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti.

18 Ocak 2019 Cuma günü Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarete; Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Aydın Şirin ve İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe eşlik etti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden tarafından kaymakamlık girişinde karşılanan Oramiral Adnan Özbal ve beraberindeki heyet, tarihi yapı olan kaymakamlık binasını gezerken, arka bahçede bulunan ve tek kökten beslenerek farklı türden iki ayrı ağacı bünyesinde barındıran aynı zamanda farklı inanç ve kültürden insanların birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde yaşadığı İskenderun’ daki kültür kaynaşmasına güzel bir örnek teşkil ettiği değerlendirilen doğa harikası ağacı inceledi.

Kaymakamlık binasında yaptığı kısa bir gezintinin ardından makama geçerek bir süre sohbet eden Oramiral Adnan Özbal ve beraberindeki heyet, ziyaretin anısına şilt takdim etti.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral  Adnan Özbal ve Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Aydın Şirin’e teşekkür ederek, İskenderun Güvercini işlemeli fincan takımı hediye etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.