Kitap Otağı Yayınevi 1 Yaşında

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kitap Otağı Yayınevi İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlediği organizasyonla birinci yaşını kutladı.hatay, İskenderun, İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı, Kitap Otağı Yayınevi, Kitap Otağı Yayınevi Birinci Yaşını Kutladı  Nevra Çağlayan, 

Sunuculuğunu Akademisyen ve yazar olan Nevra Çağlayan’ın yaptığı programa Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ali Parlak, Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği İskenderun Şube Başkanı Eşref Azgın Türkeri, yayınevinin yazarları, ve davetliler katıldı.

Yayınevinin imtiyaz sahibi olan Numan Alkaç “ Yayınevi bildiğiniz üzere 19 Ocak 2018 tarihinde kuruldu. Yayınevini kuruduğumuzda senelik olarak basmayı hedeflediğimiz kitap sayısı 15’ti. Biz hedeflediğimiz bu rakamın üzerine çıkarak bu sene toplam 22 adet kitap bastık. Ayrıca şubat ayı sonunda hizmetinize girecek olan 14 adet daha kitabımız var. Yazarla iş arkadaşı değil de daha çok aile olduk. Kendi adıma ben bu kadarını beklemiyordum. Babam Aşir Alkaç var olsun sağ olsun her şeyi onun sayesinde yaptım. Kendisine çok teşekkür ederim.” dedi.

Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ali Parlak,Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği İskenderun Şube Başkanı Eşref Azgın Türkeri, yüzde 96 görme engelli olan ve iki kitap çıkartan engelin aslında vücutta değil zihinde ve fikirde olduğunu gösteren Fatma Nur Benli, diğeri ise küçük yaşta evlendirilmeye zorlanan kız çocuklarının yaşadıklarına dikkat çekmek için 50 yaşından sonra okuma yazma öğrenen genç yazarlara örnek olan Hatice Yakut Alkan oldu. Program bitiminde Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç yazarlara ve sanatçılara teşekkür belgelerini iletti ve ardından toplu fotoğraf çekildi. Program sonrasında ise okuyucular yazarlarına kitaplarını imzalattılar.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.