İGM’de Mülteci Gençlere Uyum Programları ilgi görüyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Suriye’deki  iç savaş nedeniyle Türkiye’ye göç etmek zorunda kalan mülteci gençler için sosyal uyum projesinin  ilk aşaması olan “Sinema etkinliği” İskenderun Gençlik Merkezi ve  Teknokent Kolejinin işbirliğinde Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mülteci genç ve çocuklara kapısını birçok proje ile açan İskenderun Gençlik Merkezi, mültecilerin topluma uyumu ile ilgili çalışmaları takdir topluyor.

Sinema filmi ile başlayan program,  ISTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğretim elemanları ve öğrencilerinin verdiği konser ile ş devam etti.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve Teknokent Koleji kurucularından Emrullah Avcı, eğlencenin ardından akran öğrenciler pastalarını kesip, birbirlerine karşılıklı armağanlar sundular.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, etkinlik ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Gençlik Merkezimiz her zaman mülteci genç ve çocuklarımıza kapısını açmış bir kurumdur. Onların ülkemize uyum sağlaması açısından elimizden geleni yaptığımızı düşünüyor ve bu uğurda çalışmaktan asla geri durmuyoruz. Bu anlamda programımıza destek veren başta Sayın Rektörümüz Türkay DERELİ olmak üzere, ISTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğretim elemanları ve öğrencilerine, Teknokent Koleji öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.