“EVLİLİKTE PROBLEM ÇÖZME BECERİLERİ VE AİLE HUKUKU”KONULU PANEL DÜZENLENDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen “Evlilikte Problem Çözme Becerileri ve Aile Hukuku”konulu panel Belediye kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen panele İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Halim Öztaş,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil ve davetliler katıldı.

Düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Uzman Psikolog Cavide Kaysar Dingil,Uzman Psikolog Elif Kumru katılımcılara “Evlilikte Problem Çözme Becerileri”konuları hakkında bilgiler verirken Avukat Betül Bedir’de Aile Hukuku konularında açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen seminerin sonunda İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Halim Öztaş,konferansa katılımlarından dolayı Uzman Psikolog Cavide Kaysar Dingil,Uzman Psikolog Elif Kumru ve Avukat Betül Bedir’e anı plaketi taktim etti.

Toplumda farkındalık oluşturmak adına butür konferanslar düzenlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar bir çok seminer ve panel düzenledik.Eğitici,öğretici ve bilgilendirme amaçlı düzenlenen paneller son derece verimli oluyor.Farklı paneller düzenlemeye devam edeceğiz “dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.