Hatay TUGVA Ödülle Döndü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

11-13 Ocak tarihleri arasında Adana ilinde gerçekleşen 5.Ocak Karate Kurtuluş Kupasında HATAY TUGVA olarak katılan ekipte 9 sporcu, 2000 yarışmacının içinde derece alarak döndü.
Cuma günü gerçekleştirilen açılış seramonisine TÜGVA Genel  Başkanı Enes EMİNOĞLU, Genel Başkan yardımcıları, Adana Valisi Mahmut DEMİRTAŞ, Ak Parti Adana Milletvekilleri ve çeşitli ilçelerin Belediye Başkanları katılım sağladı. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen birçok spor kulübünün sporcunun ve ailelerinin yanı sıra, spor severlerinde ilgi gösterdiği Turnuva 3 gün boyunca devam etti.
Turnuva sonunda Hatay TÜGVA Karate takımı 4 Birincilik, 1 ikincilik, 4 üçüncülük olmak üzere toplamda 9 madalya kazandı. Konuyla ilgili açıklama yapan TÜGVA HATAY il başkanı Sinan KÖKLÜ; TÜGVA olarak elimizden geldiğince gençlerimizin, özgüvenli, topluma yararlı çalışkan ve başarılı olmaları için çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Bu hafta  Adana’da yapılan Karate müsabakalarına bizlerde Hatay Tügva olarak katılım sağlamak istedik. İlk defa katılmamıza rağmen 9 sporcumuz bizim için anlamlı olan bu şampiyonadan madalya ile dönmeyi başardı. Ancak bizim için asıl önemli olan kazandığımız madalyadan çok, daha çok gencimizi sporla buluşturabilmek. Bu şampiyonaya 60 sporcu ile katıldık, inşallah bir sonraki şampiyonaya 100 sporcu ile katılmayı kendimize hedef olarak koyduk. Şampiyonaya katılan gençlerimize büyük destek olan, başta Sayın Kaymakamımız İskender YÖNDEN’e çok teşekkür etmek istiyorum. Her zaman her konuda desteklerini göstermesi vakfımız için mutluluk verici bir durum. Ayrıca Bu başarıda pay sahibi olan, TÜGVA il Spor Koordinatörümüz ve İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN’e Karate Antrenörlerimiz, Mehmet AKBULUT, Mehmet DAĞLIOĞLU, Mehmet KARAGÖZ’e katılan tüm sporcularımıza ve onlara destek olan ailelerine HATAY TÜGVA  olarak çok teşekkür ederim. Diyerek sözlerine son verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.