İYİ PARTİ İSKENDERUN TEŞKİLATI’NDAN EKOGÜNDEM’E ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İYİ PARTİ İskenderun İlçe Teşkilatı, Ekogündem’in Haber Merkezini ziyaret etti. Tanışma ve nezaket ziyareti kapsamında gerçekleştirilen ziyarette İYİ PARTİ İlçe Başkanı Zafer Kıvrak’a partinin Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

İYİ PARTİ İlçe Yöneticileri, Ekogündem Gazetesi- www.ekogundem.org haber portalının İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz, yerel ve ulusal gündemi değerlendirdiler.,

Konuk İlçe yönetimi, www.ekogundem.org’un köşe yazarlarından gazetecilik mesleğine uzun yıllar emek veren Köşe Yazarı Akay Eren ile de sohbet etti.

İYİ PARTİ İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemli olduğunu belirterek “Biz İYİ Parti olarak geleceğe umutla bakıyoruz.” dedi.

www.ekogundem.org’un İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz, İYİ PARTİ İlçe Başkanı ve Yönetimini ağırlamaktan dolayı mutu olduklarını ifade ettiği ziyarettin ardından günün anısına fotoğraf çekindiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.