Belen Belediye Başkanı Vurucu, “Twitter’daTrendTopik” ile gündemde

Published on:  /   1 Yorum

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun aday gösterilmeyeceği, yerine Milliyetçi Hareket Partisinden İbrahim Gül’ün Belen’de aday olacağı söylentileri, ilçeyi karıştırdı. Bunu duyan Belenliler, mevcut Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu sosyal ağlarda destek yağmuruna tuttular.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “#BelenAdnanVurucuyuİstiyor” etiketi ile Başkan Vurucu, Twitter’daTrendTopik listesinde birincisıraya yükselmesi, Belen’de gündem oluşturdu.

 

Çatı aday olarak MHP’li İbrahim Gül’ün adının siyasi kulislerde anılması, Belen’de Ak Parti tabanında “Belenli aday” beklentisini gündeme taşıdı.

 

Twetter’daki 1. Sıra başarısı; Başkan Adnan Vurucu’ya olan desteğin de bir kanıtı olduğunu söyleyen Belen sakinleri, Belen Belediyesi’nin kısıtlı imkanlara rağmen Belediyecilik hizmetlerini başarılı bir şekilde yürüttüğünü, Belen’e sosyal tesisler, yollar, parklar, başta kadınlar ve çocuklara yönelik yaptığı çalışmalarla Başkan Adnan Vurucu’nun halkın takdirini topladığını ifade ediyorlar.

 

Belen’de ilkleri başaran  Başkan Adnan Vurucu’nun “neden AK Partiden tekrar aday gösterilmediğini” ya da “illa bir MHP adayı olacaksa bunun neden Belen’li bir aday olmadığı” sitemlerini yüksek sesle dile getiren Belenliler, gelişmeleri yakından takip ediyor.

 

Başkan Vurucu’nun destekçileri Hatay Milletvekillerine ilettikleri mesajlarda; “Belenliler olarak tekrar Adnan Başkanı Aday olarak görmek istediklerini, hem AK Parti hem de MHP cephelerinin dışarıdan gelecek bir adayı istemediklerini, gerekirse bağımsız aday çıkarıp onu destekleyeceklerini” belirttiler.

Kategori:

1 Yorum

  • Seher çelik
    Reply

    Evet belende Adnan vurucudan başka bir adayı hiç bir şekilde desteklemiyoruz. Dışardan bir aday istemiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.